RING OSS - 054-220 89 38

Takläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 38

Takläggare i Karlstad

Vi är din takläggare i Karlstad

Med oss kan du känna dig trygg med att våra kunniga takläggare i Karlstad vet hur man bygger hållbara och säkra tak. Ett hållbart tak klarar nämligen alla typer av väder och vind som din fastighet blir utsatt för.

Bara tanken på att få ett tak som läcker in vatten och fukt, får det att rysa i den mest luttrade villaägare. När väl vattnet har börjat droppa in i huset väntar stora och kostsamma renoveringar. Allt som fukten och vattnet har angripit, måste rivas ut, torkas och sedan ersättas med nytt material. Det innebär stora omkostnader för fastighetsägaren. Så när du planerar att lägga tak – satsa på en trygg och kunnig takläggare i Karlstad från början.

Vi är ditt självklara val som takläggare i Karlstad. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.

Ta hjälp av en riktig takläggare i Karlstad

Vi är noga med att du som kund ska kunna följa vårt arbete på vägen och veta vart i processen ditt byggprojekt befinner sig. Därför är vi, som yrkesskicklig takläggare i Karlstad, väldigt transparanta i vårt arbetssätt. Efter att du har beslutat dig för att anlita en duktig takläggare i Karlstad och även bestämt dig för vilket takmaterial du önskar att bygga med så startar vårt arbete med takkonstruktionen. 

  • Takstolar. För att taket ska ligga på rätt sätt och nederbörden ska falla av, bygger vi först takstolar som hela taket vilar på.
  • Takläkt och takpapp. Efter att vi har byggt takkonstruktionen bygger vi med luftspalt, takläkt och isolering. 
  • Lägger plåttak, tegeltak eller shingeltak– när läkten och takpappen är på plats lägger vi sedan på yttertaket, med det material som du önskar dig.
  • Montera hängrännor och stuprör – när sedan yttertaket är på plats, monterar vi isolering med plåtdetaljer, hängrännor och stuprör. Har du exempelvis en skorsten, bygger vi isolering kring den, så att inte fukten hittar in dit.

När vi arbetar med tak är säkerheten både för dig som får ett nytt tak, och för våra hantverkare som lägger taket, en prioritet. Därför monterar vi alltid upp takstegar, taksteg, hängrännor, skorstenssteg, snörasskydd med mera. Detta för att vår personal och du som kund, om du skulle vilja gå upp på taket, kan arbeta tryggt där.

Vi kan även renovera ditt tak

Som takläggare i Karlstad kan vi också renovera ditt tak eller lägga nytt tak som kan passa din eventuella nybyggnation. För att du ska känna dig extra trygg att anlita oss lämnar vi alltid garantier på de arbeten som vi utför och skriver avtal om det önskas. Vi har även ansvarsförsäkring och är godkända av Villaägarna.

Vill du få erfarna takläggare i Karlstad till ett billigare pris? Du som är privatperson kan alltid dra av på ROT-avdraget som görs på din inkomstskatt. Det sänker arbetskostnaderna för ditt takbyte, takrenovering eller taktvätt.