Takläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 38

Takläggare

Vi är din takläggare i Karlstad

Ingen vill ha läckande tak - det vet vi. När vi utför takläggning i Karlstad lägger vi trygga och säkra tak. Med trygga tak, menar vi tak som du kan lita på när det kommer till hållbarhet, så att du ska vara trygg med att taket håller mot allt slags väder och vind som din fastighet blir utsatt för.

Bara tanken på att få ett tak som läcker in vatten och fukt, får det att rysa i den mest luttrade villaägare, men vi som arbetar med detta, vet att det inte bara handlar om att ställa en hink under vattenläckan. När väl vattnet har börjat droppa in i huset, återstår stora renoveringar efter en sådan händelse. Allt som fukten och vattnet har angripit, måste rivas ut, torka ut och sedan ersättas med nytt material. Det innebär stora omkostnader för fastighetsägagaren och då anser vi att det är bättre att lägga trygga och säkra tak ända från början.

Så bygger vi tak

När vi kommit överens med dig (vår kund) om att lägga tak, och vilka takmaterial som du önskar dig bygger vi först själva takkonstruktionen.

  • takstolar. För att taket ska ligga på rätt sätt och nederbörden ska falla av, bygger vi först takstolar som hela taket vilar på.
  • takläkt och takpapp. Efter att vi har byggt takkonstruktionen bygger vi med luftspalt, takläkt och isolering. 
  • lägger plåttak, tegeltak eller shingeltak– när läkten och takpappen är på plats lägger vi sedan på yttertaket, med det material som du önskar dig.
  • montera hängrännor och stuprör – när sedan yttertaket är på plats, monterar vi isolering med plåtdetaljer, hängrännor och stuprör. Har du exempelvis en skorsten, bygger vi isolering kring den, så att inte fukten hittar in dit.

När vi arbetar med tak är säkerheten både för dig som får nytt tak, och för våra hantverkare som lägger taket, en prioritet. Därför monterar vi takstegar, taksteg, hängrännor, skorstenssteg, snörasskydd, med mera, så att du, om eller när du måste upp på taket, kan arbeta tryggt där.

Vi renoverar även tak

Som takläggare får vi frågan från många av våra kunder om vi även kan renovera tak, och det gör vi också. Du som är privatperson kan alltid dra av på ROT-avdraget som görs på din inkomstskatt. Det sänker arbetskostnaderna för ditt takbyte, takrenovering eller taktvätt. 

Ta kontakt för kostnadsfri offert och fråga om ditt tak, eller husbygge!

DP Byggservice AB


Järnvägsgatan 15
467 40 Grästorp

054-220 89 38

[javascript protected email address]

559005-7138


Takläggning

Tegel- och papptak

Plåtslageri


logo-image

Om Oss

Vi erbjuder takläggning, takbyte och byggnation i Karlstad

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

DP Byggservice AB

Org nr: 559005-7138
Järnvägsgatan 15
467 40 Grästorp
Tel: 054-220 89 38

Hitta hit