RING OSS - 054-220 89 38

Takläggare Karlstad

RING OSS - 054-220 89 38

Om oss

Kunniga takläggare i Karlstad lägger tak.

Välkommen till Bjarnes Byggservice i Karlstad AB! Vi är ett företag från Karlstad i Värmland som utför alla typer utav byggnationer men främst arbetar som takläggare i Karlstad. Men vi erbjuder även tjänster som renovering, underhållsarbete, service, försäkringsärenden och allt inom takläggning, takarbete och nybyggnation. Grundaren Bjarne har över 35 års erfarenhet inom området och arbetade även under 15 år som snickare, arbetsledare och platschef på det etablerade företaget NCC. Utöver detta har han även en våtrumscertifikat samt en ingenjörsutbildning. Så ta hjälp av en erfaren takläggare i Karlstad.

Vill du ha hjälp av en professionell takläggare i Karlstad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi utför alla typer av hantverk och totalentreprenader

Vårt företag finns i Karlstad men vi får uppdrag från stora delar av landet. Förutom att vi arbetar som takläggare i Karlstad, och i alla kommuner i Värmland, arbetar vi även som takläggare i Örebro, Göteborg och Jönköping. För oss är inget projekt för stort eller för litet och vi har alltid kontakt för en genomgång innan projektet startar. Som erfarna takläggare i Karlstad lämnar vi även alltid garantier på de arbeten som vi utför och skriver avtal om det önskas.

Viktiga certifieringar och kompetens för takläggare i Karlstad

För att möta våra kunders efterfrågan gällande hög kvalitet på alla våra tjänster som takläggare i Karlstad, har vi sett till att ständigt höja vår kompetens. Därför har vi certifieringar inom:

  • Bas-P
  • Bas-U
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • AFS 2013:04
  • Heta arbeten

Dessutom har vi alltid med oss ID06-legitimation, vilket innebär att vi kan legitimera oss på alla våra olika arbetsplatser och vi är medlemmar i viktiga branschorganisationer som SKSR och Villaägarnas riksförbund. Så ta hjälp av en riktig takläggare i Karlstad! 

Takläggare i Karlstad som har ID06-legitimation.      Takläggare i Karlstad som är medlemmar i SKSR.    Takläggare i Karlstad som är medlemmar i Villaägarnas riksförbund